AKU ka nisur kontrollet në kuadër të sezonit turistik.

Drejtori Ramir Haderi bën të ditur se është hartuar një plan masash, të cilat do të zbatohen gjatë kësaj periudhe.

Aksioni do të zgjasë gjatë gjithë verës dhe janë parashikuar të zhvillohen mbi 230 inspektime.

Ndërkohë, AKU, gjatë këtyre kontrolleve, do të bashkëpunojë edhe me institucionet e tjera si Bashkia, Prefektura, si dhe me policinë e shtetit.