Deputeti i Rithemelimit, Flamur Noka komenton vendimin e Apelit që I dha vendimin e PD-së i takojnë përfundimisht grupimit të Rithemelimit të Sali Berishës.

“Nuk është ditë për të festuar as për triumf, por është ditë për ti ftuar që të jenë të gjithë bashkë kundër narkoregjimit. Demokratët sot janë të bashkuar. Sot vendimi i gëzon ata. Është ditë e keqe për regimin. Një opozitë e përcarë ka marrë fund.

Ai I bëri thirrje demokratëve të kthehen. Përgjigja është për të gjithë ata që janë kundërshtarë, dhe kurrë shërbëtorë të regjimit