Financimet dhe borxhet në shpinën e qytetarëve tanë në 11 vite kanë shkuar në xhepat e qeveritarëve që tash po i nxjerrin bojën njëri – tjetrit!
Deklaratat e krahut të djathtë deri dje të kryeministrit më zë e figurë në median italiane janë thjesht një konfirmim i gjithë denoncimeve të opozitës dhe medias të pakapur, ndërsa oborri qeveritar si një kor mushkonjash që ushqehen me gjakun e korrupsionit shajnë e mallkojnë këdo që thotë të vertetën!