Kryeministrja italiane Meloni është pritur sot me protestë nga disa aktivistëve në kampin e refugjatëve në Shëngjin.

Aktivistët kanë nxjerrë një banderolë si dhe duke vënë një boks me fjalim nga Duçja.

Aktivistët më pas janë shoqëruar nga policia.