Bashkia e Shkodrës ka përfunduar ndërtimin e urës që lidh fshatin Gimaj dhe Nënmavriq në Shalë.

Kryeministri Edi Rama publikoi sot pamje nga ura e përfunduar, e cila tashmë është e sigurtë dhe në funksion të banorëve të këtyre fshatrave.

“Ura e përfunduar që lidh fshatin Gimaj dhe Nënmavriq në Shalë, tashmë e sigurt në funksion të banorëve të këtyre fshatrave. Punë e kryer e bashkisë Shkodër”, shkruan Rama në rrjetet sociale.