Diana eshte e lire / Ministret Spiropali dhe Bilali ne shtepine e familjes Bahçja ne Drisht

Diana Bahçja është e lirë pranë foshnjes dhe familjes së saj.

Një apel i ndjerë për të gjitha gratë që të ngrenë zërin dhe të luftojnë kur të drejtat e tyre shkelen.

Bashkë me Edonën dhe Valbonën, drejtoreshën e Shërbimit Social Shkodër, i bëmë vizitë në shtëpi për t’u gjendur pranë Dianës dhe familjes së saj, me të gjitha mundësitë që mekanizmi institucional ofron, por edhe si gra, si nëna, si njerëz.

#Bashkëmëtëforta????