Bardh Spahia : “Bashke Fitojme”, koalicioni qe nxjerr bashkite nga kriza

“Bashkë fitojmë” do të jetë koalicioni që nxjerr bashkitë nga kriza dhe pengmarrja e regjimit të rilindjes.Tashmë nga Shkodra fitorja shtrihet në të gjithë Shqipërinë.

Me kryetarin e PL Ilir Meta dhe një grup të rinjsh shkodran gjatë takimit që pata në zyrën time, ku diskutuam mbi 14 Majin, ditën që shënon nisjen e fitores së madhe.