Aksident ne qender te Shkodres/Nje burre i shtrire pertoke

Aksidentet ne vend jane kryefjale e ketyre diteve , duke shkaktuar nje numer te larte viktimash dhe te lenduarish.

Edhe ne Shkoder raste te tilla jane prezente. Nje situate e tille eshte krijuar prane Sahatit ne Shkoder ku nje burre eshte pare i shtrire pertoke prane trafikndareses. Fatmiresisht jashte rrezikut per jeten. Ai eshte transportuar per ti dhene ndihmen e pare.

Ndersa aksidente te tilla jane te perditshme ne metropolin verior duke konsideruar ketu trafikun kaotik , numrin e larte te automjeteve, dhe gjithashtu shkeljet e kodit rrugor te cilet vijne si nga drejtuesit e mjeteve po ashtu dhe nga kembesoret.eetimes