Damiani ka vallëzuar deri në 3 të natës me McGonigal”, Berisha paralajmëron gjëra të “jashtëzakonshme”: Kjo është vetëm maja e Ajsbergut…

Berisha: Unë ia dhashë Agron Nezës Edi Ramës, për shërbime. Unë nuk kam asnjë llloj kushirllëku, nuk e njoh atë person. Nuk është me interes këtu por faktojnë të kundërtën e asaj që thua ti. Damian Giknuri është një mafioz, i cili i ka dhënë me koncësion hiodrocentralet e Shushicës dhe favore të tjera, ka vallëzuar gjer në 3 të natës me McGonigal në Tiranë. Pra këto janë që të gjitha si i mbytur që kapet në fijën e barit dhe do i shkohet kësaj cështjetje deri në fund se po ziejnë mediat në botë, Shqipëria ka paguar, ka korruptuar shefin e FBI, e kuptoni ju apo jo? Këtë mund ta bëj vetëm Edi Rama. Po për Duckën dini gjë ju? Ai është në hetim në Kinë dhe në SHBA. Do ketë gjëra të jashtëzakonshme. Këto që lexoni janë thellësisht të redaktuara por janë vetëm maja e Ajsbergut. Ducka me pasaportë qeveritare qarkullon. Një gjë mund ta mbyll këtë punë. Rama është përgjegjësi e madhe, është krijesë e sorosit dhe unë e denoncoj para botës, sepse është krijesë e tij.