Homazh për Willy Kamsin, sot n’6 vjetorin e dekës / Nga Pjeter Logoreci

Willy hyn nder njerzit e mdhej qe kane punue per t’mire t’atdheut pa u ndi e pa rrah gjoksin. I jati Gjoni, ka sjelle nga Bari teshat e Luigj Gurakuqit t’lame n’gjak dhe ja ka dhurue Shpisë Muze Gurakuqi, që për marren e shkodranve nuk egziston ma. Njerz si kto i duhen sot ma shume se kurr Shqypnis.

Tuj kenë kushrij e miq t’afërm, rrahem pa u frigue mendime mbi situatat politike, Shqypnine e shqiptarinë….

Paqë n’amshim.