Shpërthimi me tritol në banesën e shefit të krimeve në Policinë e Shkodrës, Pllumb Shpati jashtë kamerave: S’kam konflikt me askënd

Shefi i Krimeve të Policinë e Shkodrës, Pllumb Shpati ka folur jashtë kamerave për sulmin me tritol në banesën e tij. Ai është shprehur se nuk ka konflikt me askënd dhe se nuk ka dijeni se kush mund ta ketë bërë sulmin ndaj tij.

Policia e shkodres vijon hetimet per zbardhjen e kesaj ngjarje te rende. Pista kryesore e hetimit te policise eshte ajo per shkak te detyrws, per ngjarje te cilat jane hetuar nga shefi i krimeven ne policine e shkodres.

Grupi hetimore ka sekuestruar kamerat e sigurise te cilat jane te vendosura ne hyrje te rruges qe te dergon ne banesen e familjes shpati. Shperthimi ka qene i fuqishem por ende nuk eshte saktesuar sa ka qene sasia e lendes eksplozive qe eshte vendosur ne porten hyrese te baneses.

1 Trackback / Pingback

  1. 2investors

Comments are closed.