Kemi qenë 17 vetë brenda, shpërthimi ishte i fuqishëm”, eksplozivi në derën e banesës, flet babai i shefit të Krimeve Shkodër: I kërkoj shtetit…

Flet babai i shefit të Krimeve në Policinë e Shkodrës.

Gjergj Shpati ka rrëfyer ngjarjen e ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm në Shkodër, ku iu vendos eksploziv banesës së shefit të krimeve Pëllumb Shpati.

“Ka ndodhur ne oren 4 te mengjesit. Ishim gjithe ne gjume. Ishte shpërthim i fuqishem. Mendoj se ka ardhur per shkak te detyres te djalit. Probleme me kend nuk kemi patur. I kerkoj shtetit qe te beje detyren dhe ta zbardhë. Kemi qene 17 vete brenda shtepise, 3 familje nga kati i pare ne te tretin”, deklaroi Gjergj Shpati, babai i shefit të Krimeve Shkodër.