Dimer i vonuar/ Vemoshi zbardhet nga debora

Ky ka qene viti i pare qe mbahet mend qe nata e nderrimit te viteve nuk e ka gjetur Vermoshin te zbardhur nga debora.

Megjithate ajo nuk ka vonuar dhe tashme qendra e Vermoshit eshte mbuluar nga debora.

eetimes