Rruga Shiroke – Zogaj / Deputeti Beci : Eshte vonuar ne menyre te patolerueshme, do te bejme gjithcka qe te filloje sa me shpejt

Pasi ndoqi nje dite me pare punen per ndertimin e molove ne brigjet e liqenit te Shkodres, deputeti i Partise Socialiste, Benet Beci, shkroi ne rrjetet se punimet per ndertimin e rruges Shiroke – Zogaj – Pika kufitare, ishin vonuar tej limiteve te arsyeshme !

Ai theksoi se do te bente gjithçka qe puna te fillojne sa me pare dhe bashke me kete projekt edhe projekti per hyrjen e qytetit te Shkodres.

POSTIMI I PLOTE