“Injorante, laraskë pa bisht”/ Vëllai i Madh merr masa DRASTIKE për banorët: Bullizmi i patolerueshëm!

Vëllai i Madh ka dënuar gjuhën e ashpër dhe ofendimet brenda shtëpisë së Big Brother që banorët kanë me njëri-tjetrin.

Arbana transmetoi sot mesazhin duke thënë se në fund të kësaj nate do të ketë masa të ashpra për gjuhën fyese.

“Natyra e formatit e parashikon që do ketë konflikte, por çështjet duhet të trajtohen me respekt, të ofendosh dikë nuk tolerohet as dhuna dhe bullizmi janë të patoletuerueshme”, tha Arbana.