Për çiftet që dëshirojnë të lindin një djalë, dr. Shkëlqimi tregon metodën aziatike

Gjinekologu Shkëlqim Balili shpjegoi në “Shije Shtëpie” në Tv Klan tre gjëra ku çiftet mund të bazohen që të ndikojnë në përcaktimin e gjinisë së fëmijës së tyre. Megjithatë, nëse shkenca ju duket e vështirë, ai sjell edhe një mit me origjinë aziatike që është formuluar në teorinë e grupit të gjakut të partnerëve dhe mund të jetë një metodë për të lindur djalë.

Shkëlqim Balili: Ka edhe disa mite të tjera që varet, por nuk janë të sigurta, që varet nga grupi i gjakut. Dihet që grupi i gjakut te meshkujt dhe te femrat çdo 4 vjet rinovohet. Kur seksi bëhet kur ti ke gjakun e ri, kjo është një metodë japoneze, kineze, krijon mundësinë që të bësh djalë, edhe te mashkulli, edhe te femra.

Katerina Trungu: Është formulë?

Shkëlqim Balili: Është formulë, ka disa tabela dhe femra nëse ka gjakun e ri ajo mund të bëjë djalë.

Katerina Trungu: Duhet ta kishim provuar doktor, vërtet, të kishim marrë laps e letër./tvklan.al