Guri i Zi, kjo njesi e harruar meriton vemendje / Elisa Spiropali dhe Benet Beci takojne strukturat ne Gurin e Zi

Gur i Zi, Shkodër – Kjo njësi e harruar nga pushteti i verbër i bastioneve, meriton më shumë vëmendje dhe investime.

Komunikimi i hapur me banorët, rigjenerimi i kapaciteteve të familjes tonë politike dhe afrimi i të gjithë atyre që duan të shohin ndryshimin e shumëpritur, na bënë #bashkë në ketë takim domethënës.