Nderprerja e Energjise ne Shkoder. Pergjegjesi i zones sqaron opinionin publik

Sqarim ne respekt te opinionit publik

Ne  oren 16.48 minuta diten e enjte kan rene 4 fiderat e qytetit te Shkodres. 3 nga te cilet jane rindezur 16.49 minuta, nje nga keto fidera s17 eshte me difekt dhe I perket segmenteve nga Grand Hotel Europa,  Pedonale, Rus Ish 5- heronjt. Keto zona mbeten pa energji  nga ora 16.50 der ne oren 17.02  ndersa per 12 minuta kane rimarr energji nga lagjia Rus , tek Sahati Ish 5 heronjt . Nga ora 17. 02 deri ne oren ne oren 18.01 kan marre energji dhe disa kabina te tjera, dhe kane mbetur pa energji kabina tek poliklinika,  pedonale dhe Grand Hotel Europa, nga ajo ore e der ne oren 19.17 minuta kan marr energji dhe keto .

Du ate theksoi se vonesa  ne rikthimin e energjise lidhet me precedencen dhe rendesine qe kishte ndeshja e niveleve europiane qe luhej ne Stadiumi “Loro Borici” si nje aktivitet I nivelit nderkombetar.  

Duke respektuar punen e cdo media vecanerisht atyre locale , kerkoj te respektohet dhe sakrifica dhe mundi I atyre punonjesve te Oshee te cilet punojne ne kushte te pafavorshme atmosferike , pa orar duke ofruar sherbim dhe gatishmeri ne cdo situate dhe avari.

Kerkojme ndjese per vonesen qytetarve te Shkodres duke I garantuar qe jemi perhere ne sherbim duke u perpjekur te bejme punen seriozitet dhe perkushtim

Me respekt Koordinatori Zones Elvis Murati