Banoret ankohen per energjine ne Bardhaj / Vjen reagimi i OSHEE ne Shkoder

eetimes ka kontaktuar edhe me koordinatorin e zones se OSHEE , ne lidhje me shqetesimin e banoreve, ku deklaron se ne asnje moment nuk ka pasur kufizime te energjise por mungesa e energjise ka qene per shkak te defekteve si pasoje e motit te keq.
Persa i përket diskutimit në media se këta banorë janë shkëputur nga qyteti i Shkodrës dhe janë lidhur me fidrin S15 që shkon deri në fshatin Prekal, kjo lëvizje është bërë për shkak të shtyllat e tensionit të mesëm që furnizojnë këto banorë janë dëmtuar gjatë vërshimit të prurjeve të lumit Kir, prandaj është gjetur kjo alternativë për furnizimin e banorëve me energji elektrike.
Fideri i ndërtuar nga OSHEE, është bërë me qëllim që këto banorë të jënë përfitues dhe të mos kenë probleme me enegjinë elektrike.
OSHEE garanton banoret se te gjithe punonjesit jane ne sherbim te komunitetit 24 ore ne 24 ore