Fundviti / Bashkia Shkoder “vishet” me ngjyrat e festes

Bashkia Shkoder eshte veshur me ngjyrat e festes se fundvitit, Krishtlindjeve dhe Vitit te ri

Passiten e sotme jane ndezur dritat e dekorit te Bashkise Shkoder dhe pedonales se qytetit