Çfare solli çlirimi ne Shqiperi / Doktor Luan Dragusha publikon dokumentin sekret amerikan

Mqs eshte dita e Clirimit, per ata qe nuk mendojne se dijne cdo gje, me poshte po sjell nje dokument Amerikan te deklasifikuar vitet e fundit, per te pasqyruar se cfare solli Clirimi ne Shqipri.

Vlere nuk eshte te sulmosh pakicen kur je shumice apo te voglin kur je i madh. Vlere eshte kur per te drejten , lufton me te madhin ndersa je i vogel apo me shumicen kur je pakice, dhe kete gje Shkodranet e kane bere dhe vazhdojne ta bejne-se e kane ne gjak. Eshte koncept filozofik, jo sjellje vetem per nje moment historik si “clirimi”. Nese njerezit nuk e pervetesojne ne jeten e perditshme nje sjellje te tille, atehere thjesht do betonojne skllaverine e tyre dhe me e larget do jete dita qe ta ngrejne zerin kundra skllaverise sic bene zezaket dikur ne amerike.
Vetem nga faktet e meposhtme Shkodra meriton respekt nga te gjitha palet dhe tregon se eshte vatra kryesore ne Shqipri nga ku mund dhe do te vije zhvillimi i yne.

Sugjeroj lexuesit e moshes se trete apo ato qe nuk dijne gjuhen angleze, ti kerkojne ndokujt qe di anglisht qe tja perktheje, se eshte gjynah me ken shqiptar dhe mos me e marr vesh historine tek ky dokument i cili eshte origjinal i pa ndryshuar .