ME RENDESI / Prefektja Angoni thirrje banoreve, bllokohet qarkullimi ne Uren e Bahçallekut

ME RËNDËSI‼️‼️

U drejtohem qytetarëve #QarkuShkodër që të kenë kujdes me lëvizjes gjatë natës së sotme, ndërsa në aksin rrugor Beltojë-Shkodër, tek Harku i Bërdicës ka prezencë të Forcave të Armatosura që po ndihmojnë banorët në kalimin e rrugës dhe qarkullimi me mjete të ulëta është i pamundur.

Qarkullimi mjeteve në rrugën kryesore do devijojë nga Varrezat e Dëshmorëve.
Strukturat e qarkullimit rrugor po marrin masa për devijimin e përdoruesve të mjeteve vetem në segmentin dytesor Shkodër- Vau Dejes- Bushat.