Zaptimi i trotuareve dhe “premtimi” i Bashkise Shkoder ne zonen e Rusit

Lirimi i hapesirave publike, ishte nje nga premtimet kryesore te 6 Marsit per Bashkine Shkoder dhe nisi te kishte te njetin objektiv ne javet e para te ketij mandati te cunguar.

Me 29 Korrik, Bashkia Shkoder do te ndermerrte aksionin per lirimin e hapesirave publike e kryesisht te trotuareve ne zonen e Rusit, nje problematike e cila ishte kthyer ne gangrene per qytetaret dhe nuk po merrte zgjidhje.

Por thuajse pas 3 muajsh nga nderhyrja, situate eshte si me poshte :

Pavaresisht tentativave te vazhdueshme te Policise Bashkiake, duket se kjo problematike nuk do te marre zgjidhje edhe per shume kohe ne Shkoder pertej deshires se drejtuesve dhe premtimeve te bera publikisht do na duhet ende te presim qe hapesirat publike ti rikthehen qytetareve te Shkodres ! / eetimes /