Shiu nxjerr ne pah problemet ne oborret e shkollave ne Shkoder

Reshjet e diteve te fundit te cilat shenojne edhe stinen e reshjeve dhe sezonin e dimrit kane nxjerre nje tjeter problematike ne Shkoder.

Jane oborret e shkollave te cilat kane probleme te shumta, por qe kesaj radhe vemendja eshte tek mbushja e tyre me uje per shkak te reshjeve. Banoret kane denoncuar pikerisht kete situate te krijuar prane shkolles Branko Kadija, nje shkolle 9 vjecare ne qytetin e Shkodres.

Gjate diteve te ardhshme eetimes do te percjelle edhe problematikat e tjera ne shkollat e qytetit ne te cilat problemet me te shumta lidhen me infrastrukturen jashte shkollore