Kopliku nen “pushtetin” e ujit / Reagon deputeti Ramadan Likaj (VIDEO)

Qyteti i Koplikut ashtu si i gjithe territori i Qarkut te Shkodres eshte perfshire gjate dites se sotme nga stuhi reshjesh shiu

Kjo situata ka krijuar probleme ne qytetin e Koplikut ku zona ne qender te qytetit eshte perfshire nga permbytje.

Kjo ka bere qe ne rrjetet sociale te reagoje deputeti Ramadan Likaj

I gjithë Kopliku i përmbytur! Situatë tepër kritike në Malësi të Madhe!
Shpresoj që kjo situatë të largohet pa rrezikuar jetën e asnjë qytetari dhe me dëmet sa më të vogla materiale!
Kërkoj ndërhyrje urgjente nga bashkia për zgjidhjen e kësaj situate!