Rrebeshe shiu ne Shkoder / Rruget mbushen nga uji, ne qender te qytetit

Shkodra prej 24 oresh eshte perfshire nga rrebeshe shiu te cilat kane krijuar probleme ne disa prej rrugeve kryesore te qytetit te Shkodres

eetimes, nga nje vezhgim ne terren, ka evidentuar se si pasoje e reshjeve intensive te shiut disa ne rruge ne Shkoder ka pasur problematika sa i takon qarkullimit dhe funksionimit te kanalizimeve per shkak te intensitetit te larte te reshjeve.

Lagjia Parruce ne qender te qytetit, sheshi para Teatrit Migjeni, segmenti rrugore prane Bexhistenit ne hyrje te Shkodres dhe prane rruges ne hyrje te lagjes Xhabije kane qene te mbushura nga uji per shkak te problemeve te krijuaruara.

Kjo eshte nje situate e perseritur brenda 48 oresh ne rruget e Shkodres, nderkohe qe zyrtarisht mund te themi se tashme kemi hyre ne stinen e dimrit dhe te reshjeve cka duhet te veje ne levizje edhe institucionet !