Artan Hoxha e zbulon: Kush janë krimineli dhe politikani më i rrezikshëm në Shqipëri


Gazetari Artan Hoxha nuk ka nguruar të bëje publik emrin e politikanit, që sipas tij është më i rrezikshëm në Shqipëri momentalisht.

Ai tha se ai që ka frerët e pushtetit momentalisht Edi Rama, është dora vetë më i rrezikshmi në vend. Ndërsa në lidhje me kriminelin më të rrezikshëm, ai tha se është ai që nuk i përmendet emri.

Kush është krimineli dhe politikani më i rrezikshëm në Shqipëri?

“Krimineli më i rrezikshëm në Shqipëri është ai që nuk i përmendet emri.

Është gjithmonë ai që ka frenat e pushtetit, aktualisht është Edi Rama, por në vijimësi ka qenë Sali Berisha, Ilir Meta, Fatos Nano.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. goede zweefparasol kopen
  2. 다시보기

Comments are closed.