Ura e Bunes Vend Numro/ Terhiqet Bashkia Shkoder

Pas kerkeses se DRTK Shkoder per mos vijimin e punimeve te konsideruara te paligjshme ne Uren e Bunes monument kulture kategoria e pare , Bashkia Shkoder eshte terhequr.

Sipas nje konstatimi te eetimes diten e sotme, asgje nuk ka ndryshuar dhe situata ne Uren e Bunes eshte akoma ajo e meparshmja , me derrasa te cara dhe rrezikshmeri per qytetaret.

Megjithate sipas DRTK Shkoder , Ministria e Kultures ka aprovuar projektin e restaurimit ndaj duhet vetem bashkepunimi i Bashkise Shkoder per fillimin e punimeve te cilat nuk zgjasin me shume se 10 dite dhe duhet vetem mos aksesimi i ures per aq dite sa zgjasin punimet