“Rolin e zhurmuesit mos e bëj”, përplasen Faraudin Arapi dhe Klodiana Lala: A flasim pak për milionat e vjedhura?


Administratori shtetëror i inceneratorit të Fierit, Faraudin Arapi dhe gazetarja Klodiana Lala kanë pasur një “përplasje” në emsionin “Opinion” në Tv Klan.

Gazetarja Lala i ka kërkuar Arapit që të tregojë se a është bërë vjedhje në inceneratorin e Fierit, ndërsa administratori shtetëror i inceneratorit të Fierit, Arapi i është drejtuar duke i thënë se “rolin e zhurmuesit mos e bëj”.

Klodiana Lala: Inceneratori nuk punon. Për çfarë do të flisni? Hetimin e bën Prokuroria, këtu jeni pa rol.

Faraudin Arapi: Rolin e zhurmuesit mos e bëj.

Klodiana Lala: Rolin e zhurmuesit nuk e bën njeri. Hiqe këtë fjalë dhe qëndron brenda kornizave që të takon sipas ligjit dhe sipas moralit.

Faraudin Arapi: Rolin e zhurmuesit mos e bëj.

Klodiana Lala: E mbrojtët qeverinë, bravo ju qoftë, problem është: A flasim pak për milionat e vjedhura? Këtë na thuaj se ke 6 muaj aty me laps dhe me letër. A është bërë vjedhja se kjo i intereson shqiptarëve? Këtë na thuaj.

Klodiana Lala: Ju jeni një person që keni detyra të përcaktuara nga ligji./tvklan.al


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. สล็อต
  2. dehydrated mushrooms bulk​

Comments are closed.