Dhunoi barbarisht të moshuarën në azil/ Gjykata e Apelit merr vendimin për infermieren Aurona Pelaj


Gjykata e Apelit e ka refuzuar kërkesën e avokatëve për lirim nga paraburgimi të infermiereve që ushtruan dhunë ndaj të moshuarës në shtëpinë e të moshuarve Pejë.

Bëhet me dije nga mediat kosovare se Gjykata e Pejës, më 2 nëntor, kishte aprovuar kërkesën e prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit prej 30 ditësh për A.P., A.R., dhe R.K., të përfshira në rastin ku shihej një e moshuar duke u dhunuar fizikisht në një qendër për të moshuar në Pejë.

Kujtojmë që ngjarja ka ndodhur pak kohë më parë, teksa e moshuara e dhunuar ishte nëna e një dëshmori në Kosovë.