23 vite ne sherbim / Doktoreshe Nadire Suma, simbol i sherbimit ne Spitalin e Shkodres

Dr.Nadire Suma prej 23 vitesh shërben dhe drejton me profesionalizëm e punë të palodhur në Shërbimin e Pneumologjisë në Spitalin Rajonal Shkodër duke udhëhequr me përkushtim ekipin e stafit mjekësor të këtij shërbimi.

Dr.Nadirja gëzon respekt dhe vlerësim nga të gjithë kolegët dhe pacientët e shumtë të cilëve ju ka shërbyer.