Ambulanca del nga rruga, 4 të plagosur mes tyre dhe një infermier


Një aksident ka ndodhur pak minuta më parë në aksin Lezhë, në afërsi të fshatit Markatomaj.

Një autoambulancë ka dalë nga rruga e për pasojë janë plagosur 4 persona mes tyre dhe një personel mjekësor.

Autoambulanca po transportonte një të sëmurë nga Rrësheni në drejtim të spitalit rajonal të Lezhës.

Janë plagosur e sëmura, dy shoqërueset e saj dhe një infermier.


3 Trackbacks / Pingbacks

  1. NKSFB Bolno
  2. yellow cap mushrooms edible​
  3. shroom rope

Comments are closed.