Shkodër, ngrohja në shkolla/ Muça: Ende disa me gaz, kjo është e rrezikshme

Teksa na ndajne vetem 4 dite nga nisja zyrtare e ngrohjes ne shkolla, drejtori I arsimit rajoni verior Hasan Muça ka shprehur keqardhjen qe ended isa shkolla do te ngrohen me gaz edhe kete dimer ndonese kjo eshte rreptesisht e ndaluar.

Ai I beri thirrje bashkise Shkoder qe te marre masa per zevendesismin e tye. Muça foli edhe ceshtjen e transportit vecanerisht ne disa shkolla te malesise se madhe ku ka patur ankesa nga prinderit. Muca tha se eshte njohur me problemin dhe e gjithe situate u krijua nga dshtimi I tenderit. Serish trnasporti eshte ne process tenderimi dhe do te zgjidhet brwnda pak kohesh.

Sa I takon uljes se numerit te nxenesve per drejtorin e arsimit ky nuk eshte nje fenomen shqetesues pasi sipas tij renja e numerit te nxenesve ka qene jo ne shifra te larta duke mos rrezikuar asnje arsimtar per shkak te mungeses se nxenesve apo oreve mesimore.