“Faqja e pistë” e Malësisë së Madhe/ Mbeturina e goma mbulojnë territorin pas “fasadës” së pastrimit

Pirgje me mbeturina dhe goma që janë bërë gati të digjen kanë pushtuar dhjetëra hektarë tokë në Malësi të Madhe.

Është pamja tjetër e të ashtuquajturit aksioni kombëtar për pastrimin e territorit.