Benet Beci, nis “punen” / Kritika Bashkise per mbeturinat ne Shiroke

Benet Beci ka kritikuar Bashkine Shkoder per mbetjet urbane ne zonen e Shirokes

Ne nje postim ne rrjetet sociale ai paraqet gjendjen e krijuar nga mbetjet ne kete zone turistike

Shirokë e shtunë në mëngjes 🙁! Duhet më shumë vëmendje e kujdes për turizmin dhe mjedisin tonë të përbashkët.