Rama nuk “mban gojën” për deputetët e opozitës: Ju jeni ca bedelë, të mbaruar, të pafytyrë! Ju tërheqin për hunde…

Kryeministri Edi Rama nuk është kursyer duke hedhur akuza të forta ndaj deputetëv të PD. Aduke i etiketuar si të pa fe, të pafytyrë, e të mbaruar, Rama tha se ata kanë marrë financime nga rusia për të rrëzuar qeverinë e vendit të tyre.

Rama: Ju jeni të pafytyrë , pa atdhe, ca të mbaruar, ja këta jeni ju. Mos bërtit ti se po të kishit fytyre dhe imam, fe atdhe ju nuk i bënit Shqipërisë ato që i keni bërë. Jeni paguar me para ruse për të rrëzuar qeverinë e vendit tuaj. Jeni ca bedelë, nuk keni as sytë për të parë. Bedelë të atyre që iu kanë tërhequr për hunde, ju nuk dini se ca flisni .

Do më thoni që nuk i kemi marrë ato para?Po tani kur është raprti i CIA se PD është financuar me para ruse për të rrëzuar qeverinë e vendit tuaj, nuk keni gojë të dilni e të flisni se ca do bëhët me vendin tonë .Jeni kaq te pa fe, pa imam, pa atdhe të pafytyrë saqë 2 mld investim që i bën ai që vjen, ju thoni kujt do ia jepni. Jeni mësuar për të marrë para cash për të rrëzuar qeverinë e këtij vendi.

Ca nga budalleku dhe ca se jeni bedelë dhe se kuptoni pse jeni këtu por më e keqja se ju tërheqin për hundësh ca të tjerë, që u thonë shqiptarëve. Clidhje ka inflacioni me mua, clidhja ka kriza me mua .Ju jeni të shitur. Disa prej jush janë të shitur, se ca kanë marrë para dhe ca se janë gjela deti