Oriela Nebiaj pranon mandatin e deputetes, lë emisionin e dashurisë për politikën

Moderatoria Oriela Nebiaj ka pranuar mandatin e deputetes. Panorma shkruan se Nebiaj ka konfirmuar marrjen e mandatit të deputetes duke lënë kështu televizionin për t’iu futur politikës. Nebiaj me këtë veprim ka pranuar që të lërë emisionin e dashurisë “Përputhen” që ajo prezanton në Top Channel, në mënyrë që të marrë një ulse në Kuvendin e Shqipërisë.

Nebiaj e mori mandatin pas dorëheqjes së deputetes Grida Duma ditën e djeshme. Në një deklaratë nga Kryesia e Kuvendit, Duma tha se do të largohet nga politika, por asnjëherë nga misioni i saj në këtë fushë, si e djathtë. E zgjedhura më 25 prill të vitit të kaluar tha se nuk do t’ia falë kurrë asaj që e konsideron ‘politika e llumit’ sulmin që i kanë bërë, gjë që ka ndikuar dhe tek djali i saj.