Gjykata e Shkodres le ne burg, babe e bir te arrestuar ne lagjen Kiras

Gjykata e Shkodrës ka dhënë masen e sigurisë arrest me burg për dy të ndaluarit e operacionit Qarku.

Sipas të dhënave nga gjykata e Shkodrës mësohet se trupa gjykuese ka lenë ne burg Petrit Kubazin dhe djalin e tij Gledis Kubazi.

Keto dy shtetas u arrestuan gjatë operacionit qarku të kryer nga policia e Shkodrës, Fnsh dhe renea