Gazetarja Kozeta Bruci: Gjendje katastrofe prane kopshtit “Tom Alimhilli” ne Shkoder

Gjithe kjo katastrofe eshte pikerisht ne murin rrethues te kopshtit “Tom Alimhilli”, prane deges ushtarake ne Shkoder. Eshte e vazhdueshme kjo situate.

Nuk dua te pershkruaj “plehun” qe nxjerrin disa nga shtepia, duke qene dhe vete te tille, por a ka penalizime ndonjehere per kete maskarade? I vihet ky pisllek nje kopshti femijesh ne shpine. 100 here eshte trajtuar si problem ne kronikat televizive, por pergjegjesit syleshe dhe veshshurdhet as e vene ujin ne zjarr. Ju thafte dora kush e trajton hapesiren publike si hale e duart iu thafshin atij qe e ka per detyre te ndeshkoje fajtorin dhe nuk e ben. A nuk mund te zhvendosen ato dreq kazanesh e te mos jene afer nje kopshti femijesh?! TURP.