Ditët e “të shenjtëve” kthejnë emigrantët në Shkodër, Sokol Shahini vendos çdo nëntor lule te varret e prindërve

Nga Simon Shkreli

Lidhja e vetme me Shkodrën për familjen Shahina janë varret. Jetojnë prej vitesh në Itali dhe kthehen në Shkodër ditët e para të nëntorit, për ditët e të vdekurve.

“Vijmë vetëm për familjarët që janë në këto varreza të bekuara. Është një kujtim i prindërve që na kanë lënë dashurinë dhe përkushtimin.”