Brisela Kadia Emerohet Drejtore Arsimit ne Shkoder

Brisela Kadia është tashmë drejtorja e re e Zyres Vendore Arsimore te Shkodres. Prezantimi zyrtar do te behet javen tjeter.

Kadia eshte aktualisht kryetare e Keshillit Bashkiak Shkoder dhe drejtore e shkolles “Ali Lacej”. Ajo ka nje eksperience te gjate si mesimdhenese.

Brisela Kadia pason ne detyre Sindis Kopliku, e cila u dorehoq nga detyra pak kohe me pare