Elisa Spiropali mbledh te rinjte ne Vau Dejes / Ja mesazhi qe i jep


Takim i bukur me gocat dhe çunat e Vau Dejës.

Prioritet për ne përfshirja e tyre në procese vendimarrëse në nivel lokal & qëndror, për të çuar përpara vizionin tonë për transformimin e zonës pa u kthyer mbrapsht te modelet e sundimit dhe bastionit që aq shumë dëme i kanë sjellë kësaj zone.

Me të rinjtë, për të rinjtë!


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. psilocybe cyanescens​
  2. 토렌트 다운

Comments are closed.