I riu shqiptar vdes në SHBA, familjarët kërkojnë ndihmë për të sjellë trupin e tij në atdhe


Një kërkesë e ndjerë për ndihmë ka mbërritur në redaksinë e “JOQ Albania”, ku një qytetar shqiptar në SHBA kërkon ndihmë për të mbuluar çmimin e shtrenjtë të sjelljes së nipit të tij të pajetë në atdhe.

Familja e të ndjerit Enea Troka, i cili ka humbur jetën në moshë të re, kërkon që të grumbullohen të paktën 17 mijë dollarë për të bërë të mundur që trupi i Eneas të sillet në Shqipëri dhe të prehet në atdhe.

Familja ka rreth një javë që nuk ka mundur ta varrosë të dashurin e tyre dhe ndihma sa më e shpejtë, do të ishte një vepër e madhe për të afërmit e Eneas.

Kërkesa e familjes: Përshëndetje të gjithëve! Ne duam t’i dhurojmë Enea Trokës memorialin që meriton. Ai mbahet mend nga e ëma, Ilida Troka dhe vëllai i vogël, Jurgen Troka.

Enea ishte një dritë në një botë të errët. Për të mbajtur të gjallë kujtimin e tij, shpërndajeni buzëqeshjen e tij tek të tjerët. Pozitiviteti i tij do të jetë përgjithmonë një frymëzim për të gjithë ne.

Ne kërkojmë ndihmë për të mbuluar koston e funeralit të Eneas. Ai do të jetë gjithnjë njeiu ynë i dashur dhe do të na marrë malli. Teka familja është e dëshpëruar për humbjen e të dashurit të tyre, do të ishte shumë e vlerësuar të bëni çdo donacion nga dashamirësia e zemrës suaj.https://www.gofundme.com/f/enea-troka/widget/large/