Çfarë po ndodh në Shkodër? Drejtori i Policise therret mediat per deklarate urgjente

Pas aksioneve te FNSH dhe Renea drejtori i Policise ne Shkoder Hamdi Fjora ka thirrur per nje deklarate mediat.

Pervecse tre te shoqeruar per armembajte pa leje, akoma nuk ka nje informacion zyrtar nga blute e Shkodres per rezultate te ketij operacioni.