Video / Elisa Spiropali promovon Shkodren : Nje destinacion i vecante


Drejtuesja e re politike e PS pervec angazhimit politike, tashme ka nisur edhe promovimin e Shkodres.

Buna nje destinacion qe ofron gjithcka , eshte video e shperndarja nga Ministrja e Shtetit Elisa Spiropali ne rrjetet sociale.

#Buna, një destinacion i veçantë?që përmban një gamë të larmishme të habitateve natyrore dhe ligatinave ☘️ me rëndësi ndërkombëtare.

AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
#BeautifulAlbania??❤️