FOTO- Jenishehri heq dorë nga biçikleta rozë, ish-deputeti lëviz në Tiranë me mini-skuter

 Të gjithë e mbajmë mend ish-deputetin Selami Jenishehrin që lëvizte me biçikletë rozë në kryeqytet. Akoma e përdor dhe sot… Mirëpo, duket se herë pas here, 81-vjeçari zgjedh që të lëvizë me një mini-skuter.

FOTO- Jenishehri heq dorë nga biçikleta rozë, ish-deputeti

Fotoja më poshtë, tregon Jenishehrin, të veshur me një kostum, me një posturë të drejtë, që kalon semaforin në Laprakë. Si për çudi, e gjithë rruga është bosh dhe ish-deputeti e ka më të lehtë për të manovruar.