U denua me 3 vite burg, por Fran Frrokaj nuk u ndalua

Në bazë të Kodit të Procedurës Penale (K.Pr.P) Ekzekutimi i vendimit penal i formës së prerë bëhet pasi nxirret urdhër ekzekutimi nga prokurori i çështjes .

Dmth pas shpalljes së vendimit /zbardhjes dispozitivi firmoset,vuloset dhe i jepet për ekzekutim prokurorit të çështjes.

Prokurori nxjerr urdhrin që ekzekutohet nga policia.

Prokurori i çështjes po bën urdhër ekzekutimin në këto momente. Për më tepër mund të kontaktoni me drejtuesin e Prokurorisë së Apelit Z.Lazër Çardaku. Ky informacion iu dërgohet nga Gjyqtari i Medias.