Tjetërsimi i pronave në Shëngjin, Gjykata dënon ish-kryebashkiakun e Lezhës dhe ish-kryetarin e qarkut


Gjykata e apelit në Shkodër jep vendimet për ish-zyrtarët e Lezhës dhe përfituesit e tokës, të akuzuar për jetërsim prone zonën e Ranës së Hedhur në Shëngjin.

Gazetari Elidon Ndreka raporton për BalkanWeb se ish-kryebashkiaku i Lezhës Fran Frrokaj dhe ish-kryetari i qarkut Gjok Ndoka, dënohen nga apeli me nga 3 vite burg, ndërsa gjykata gjeti fajtorë edhe 15 zyrtarë e qytetarë të përfshirë në tjetërsimin e 234 mijë metrave tokë në bregdetin e Ranës së Hedhun në Shëngjin.

Hetimet për tjetërsimin e pronave në zonën e Ranës së Hedhun në Shëngjin kanë nisur në vitin 2017-të, kur në prokurori u denoncua tjetërsimi i i 234 mijë e 548 metër katrore tokë shtetërore ranishte. Fillimisht në këtë çështje së bashku me kryebashkiakun u arrestuan edhe 22 persona të tjerë, por në gjykatën e shkalles se pare Lezhë dosja u dërgua për 18 persona, nga të cilët vetëm një u shpall i pafajshëm.


1 Trackback / Pingback

  1. Buy Golden Teacher Mushroom Online Queensland

Comments are closed.