Tjeter vleresim nderkombetar per piktoren shkodrane Greta Tahiraga

Kenaqesi per mua te jem pjese e “Feminen Art Fest 2022 ,Istambul Turkey”.

Falenderoj nga zemra te gjithe organizatoret dhe ne vecanti botuesin dhe drejtorin e festivalit z.Vedat Akdamar, qe me nderuan me kete cmim!Nje falenderim shkon dhe per Konsullin e Nderit , z.Bora Zukali,ne dhenien e ketij cmimi.

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona e il seguente testo "World's female artists come together at this festival feminenartfest2022 İSTANBUL TURKEY 20-23 Ekim October 2022 ULUSLARARAS ONUR ÖDÜLÜ GRETA TAHİRAGA 21 Ekim 2022 İstanbul OVOOART artshop LIONS NEESERAK Fikirtepe Lions Kulubu"

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 7 persone, persone in piedi e spazio al chiuso