Reagimi i parë erdhi nga Albatrosi, i cili nxori portofolin nga xhepi dhe i kërkoi të numëronte lekët live.

“S’ peshoka shumë”, tha Antonela me të qeshur.

Ajo më tej shpjegoi se në moshë më të re ka pasur lidhje me djem që nuk kanë pasur shumë të ardhura, por sot mendohet dy herë para se të bëjë një zgjedhje.

“Mendoj që fëmijëve të mi të mos iu mungojë asgjë. Kjo është ajo që e mendojnë shumë vajza, por unë kam guximin ta them me zë të lartë”, tha ajo.